به گزارش قدس خراسان، جواد بلندی در حاشیه سفر به شهرستان کوهسرخ اظهار کرد: تنها شهرستان جنوب خراسان رضوی که فاقد جایگاه سی ان جی بود کوهسرخ بود که در همین راستا عزم خود را به کار گرفتیم تا این منطقه هم حتماً دارای جایگاه شود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربت حیدریه بیان کرد: چون مسائل ایمنی بسیار مهم است و نظارتهای عالیه باید میشد و از سویی فرایند تأمین اعتبار مقداری طولانی شد به همین دلیل جایگاه با تأخیر به بهرهبرداری رسید.
وی با اشاره به اینکه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربت حیدریه ۸۰ میلیارد ریال برای تجهیزات جایگاه سی ان جی شهرستان کوهسرخ هزینه نموده است، اظهار کرد: در سطح ۱۰ شهرستان جنوب خراسان رضوی ۳۲ جایگاه داشتیم که با جایگاه کوهسرخ به ۳۳ باب افزایش یافت.
بلندی ادامه داد: با توجه به اینکه بر اساس سیاستها از قبل جایگاههای سی ان جی بسیاری به شهرداریها واگذار شده است اکنون از ۳۳ جایگاه ۲۳ جایگاه سی ان جی نیز مربوط به شهرداریها هستند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربت حیدریه با بیان اینکه معتقدیم شهرداریها خدمات شایانی میتوانند در این خصوص ارائه دهند، افزود: مصرف روزانه سی ان جی در کل منطقه تربتحیدریه ۳۰۰ هزار مترمکعب و در سال ۱۰۸ میلیون مترمکعب است که این در کاهش مصرف بنزین بسیار میتواند نقش مؤثری داشته باشد.
وی اظهار کرد: این ۱۰۸ میلیون مترمکعب حدود ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین میشود، جایگاه سی ان جی کوهسرخ در روز میتواند ۳۵۰۰ مترمکعب برای ۴۰۰ خودرو فروش داشته باشد.
بلندی با اشاره به اینکه معتقدیم سوخت ارزان و سوخت پاک برای مردم باید از سوختهای جایگزین در سیاستهای کاری باشد، عنوان کرد: جایگاه سی ان جی از جایگاههای سوخت چند منظوره نفت گاز و بنزین به دلیل نوع تجهیزاتی که دارد هزینه بسیار بیشتری میبرد.
نظر شما